DUURZAAM DOOR INOVATIE

Hoogsteder Elektrotechniek heeft oplossingen die mens en milieu dienen.
Wij bieden oplossingen waarbij veiligheid en comfort hand in hand gaan met energie besparen en Duurzaamheid. Door gebruik te maken van intelligente technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen.
Vooruitgang brengt niet louter welvaart voort, maar confronteerd ons tegelijkertijd met milieu en klimaat vraagstukken. Duurzame innovatie leiden tot oplossingen.

Met als voorbeeld de intelligente galerij verlichting deze Ledverlichting brand 100% als er bewoners op de galerij lopen en dimmen terug naar 25% als de bewoners buiten bereik van de armaturen zijn, dit levert een energie besparing van ruim 60% op. Wij plaatsen deze ledverlichting veelal bij woningbouwverenigingen en bij vereniging van eigenaars.
Een bewoner van een complex in Alkmaar had ons een brief geschreven daarin stond het volgende:

Beste Hoogsteder Elektrotechniek,

Uw bedrijf heeft recent alle verlichting vervangen in ons appartementencomplex waarvoor dank.
Bij ons in het appartementencomplex stond de verlichting altijd aan, maar nu is de verlichting overdag grotendeels uit wat een fikse besparing oplevert.
Waar er voldoende licht is gaat de verlichting uit en waar het donker is blijft de verlichting gedimt branden totdat er iemand langs loopt dan gaan de lampen weer branden dit gebeurd ook in de avond, ik ben blij dat de verlichting terug dimt op de galerij, want het scheen in de nacht altijd in mijn slaapkamer en nu niet meer.
Om een lang verhaal kort te maken kan ik u melden ook namens de andere 150 bewoners dat iedereen zich veiliger voelt en dat wij blij zijn met de energie besparing en de besparing op de servicekosten.

Met vriendelijke groet, Jos

Contact