Audio & Video Intercom

Deurtelefoons algemeen

Audio & Video Intercom

Ieder nieuwbouw appartement heeft tegenwoordig een videofoon. Het gaat niet alleen om comfort, maar ook om veiligheid. Je kan zien wie er voor de deur staat. Samen met de buren houd je een oogje in het zeil en dat geeft een veilig gevoel.
Een deurvideo installatie heeft bij de ingang een buitenpost met een camera, een luister/spreek unit en een keypad of beldrukkers om aan te bellen. In de woning zit een videofoon of een deurtelefoon. Als er aangebeld wordt, gaat de videofoon of deurtelefoon over. Het scherm laat zien wie er aanbelt, de bewoner kan praten met de bezoeker en de deur openen. Met een deurtelefoon kan de bewoner alleen praten en de deur openen.
Bij nieuw te plaatsen intercomsytemen gaat onze voorkeur uit naar BTicino omdat bij dit systeem storingen vrijwel niet voorkomen.
Ook vanwege het 2 draads systeem hoeft uw bekabeling bijna nooit te worden vervangen.
bticino heeft een zeer uitgebreid programma met deurcommunicatie. Er zijn allerlei soorten buitenposten, zodat er voor iedere entrée een passende oplossing is. Voor in de woning zijn er budget deurtelefoons zoals de T-5 Zandvoort en de T-40 Bergen tot en met high-end videofoons zoals de M-70 Bloemendaal met Wifi en een gebruikers app voor uw telefoon, zo mist u nooit meer de postbode. Het handige is, dat alle buitenposten, deurtelefoons en videofoons op dezelfde tweedraads bus passen.
Voor enkele woningen zijn intercom kits leverbaar.
De intercomsystemen zijn uit te breiden met toegangscontrole (kaardlezer/Proximity) en automatische deuren voor bijvoorbeeld woningaanpassingen voor mindervaliden.

Reparatie van alle merken intercomsystemen.

Hoogsteder Elektrotechniek kan alle merken intercomsystemen repareren of vervangen en hier jaarlijks onderhoud aan uitvoeren.
Intercominstallaties vallen onder een specialisme, niet iedereen kan intercominstallaties repareren, de monteurs van Hoogsteder Eletrotechniek hebben hier opleidingen en cursussen voor gevolgt bij de fabrikanten.
U kunt uiteraard ook onderdelen voor uw intercom installatie bij ons bestellen.
En wanneer nodig kunnen wij u helpen met het inbedrijf stellen van de installatie.
Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om storingen te verhelpen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.
Wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen, neemt u dan contact op met één van onze medewerkers die helpen u graag verder.

Deurtelefoons en videofoons van Bticino.

Bticino heeft een zeer uitgebreid programma met deurcommunicatie. Er is voor iedere entrée een passende buitenpost in vandaalbestendige of standaard uitvoering. Er is keuze tussen buitenposten met voor iedere woning een beldrukker of een display met keypad om het huisnummer in te toetsen. Voor in de woning zijn er moderne videofoons met handsfree spraakverbinding en conventionele toestellen met hoorn. Er is een ruime keuze in deurtelefoons en videofoons, van budget tot high-end met een 7 inch kleurenscherm. Het handige is dat alle buitenposten, deurtelefoons en videofoons op dezelfde tweedraads bus passen. Alles valt dus onder één en hetzelfde systeem. 

M-40 Bergen Videofoon
De ingenieurs van BTicino konden putten uit jarenlange ervaring met handsfree videofoons toen ze de M-40 ontwierpen. Al hun kennis van elektronica, optica, geluidstechniek, vormgeving en fabricage is samengebracht in een compact toestel van 14 bij 14 cm, de M-40 ‘Bergen”. Het toestel wordt aangesloten op de superieure 27 Volt tweedraads BTicino bus met volledig gedigitaliseerd beeld en geluid. De high definition luidspreker heeft een sublieme geluidsweergave en traploos instelbaar volume. De microfoon is verborgen in de behuizing en zorgt in combinatie met de geïntegreerde signaalprocessor voor een comfortabele handsfree spraakverbinding

M70 Bloemendaal Wifi Videofoon
BTicino heeft het handsfree toestel M70 Bloemendaal uitgerust met wifi, met de app Door Entry die gratis is te downloaden voor Android en Ios bent u over de hele wereld bereikbaar.
Het toestel word aangesloten op de superieure 27 Volt tweedraads BTicino bus met volledig gedigitaliseerd beeld en geluid.

Kwaliteit bij BTicino
Bij BTicino worden alle videofoons en alle belpanelen uitvoerig getest bij iedere stap in het productieproces. Een robot controleert de elektronica door op alle printplaten razendsnel met twee naalden iedere component en iedere soldering door te meten. BTicino houdt zelfs de productie bij toeleveranciers in de gaten met online testapparatuur.

BTicino
In 1936 richtten de gebroeders Arnaldo, Luigi en Ermanno Bassani het bedrijf Ticino Elektrische Schakelaars op. Het bedrijf produceert elektrische componenten voor woonhuizen en maakt vooral na de oorlog periodes van grote groei door. In 1989 fuseert het bedrijf als BTicino met Legrand, een groot Frans elektrotechnisch conglomeraat. In 2001 introduceert BTicino de tweedraads SCS bus voor domotica en deurvideo.
Het hoofdkantoor staat in Varese (Italie) en herbergt 1500 werknemers. De vestiging in Erba (ten noorden van Milaan) zorgt voor de ontwikkeling en productie van deurvideo. Het bedrijf heeft vestigingen in ruim 60 landen.

Wilt u meer informatie over onze intercom systemen neemt u dan contact op met één van onze medewerkers zij helpen u graag verder.

Golmar nummeriek paneel

Deurtelefoons algemeen

BTICINO SERIE 140V

BTICINO SERIE 140V

BTICINO SERIE 131V

BTICINO SERIE 131V